Airconditioning

Op maat gesneden installatie
Het installeren van airconditioning is een vak apart. Maatwerk, kwaliteit en service zijn de sleutelwoorden bij een succesvolle installatie. Onze gediplomeerde vakmensen kennen het klappen van de zweep als geen ander. Onze F-gassen -,PED erkenning en EPBD geeft u de garantie dat zij op de hoogte zijn van alle eisen waaraan een installatie moet voldoen. Bovendien geldt voor al onze airco’s: prettig te bedienen, makkelijk schoon te houden en energiezuinig.

Een airco voor iedereen
De ontwikkeling van airco’s heeft de laatste jaren een hoge vlucht genomen. Niet alleen zijn ze veel goedkoper geworden. Ook zijn ze veel gemakkelijker te installeren. Het voordeel hiervan is dat een airco voor veel meer mensen is weggelegd. Laat u eens vrijblijvend door ons adviseren. Wij beschikken over een breed assortiment airco’s. Voor kleine en grote ruimtes. In alle soorten en maten. Voor bedrijven en voor particulieren. Gaat uw voorkeur uit naar een vaste airco? Of hebt u liever een verrijdbare? Ongetwijfeld hebben wij een airco die bij uw persoonlijke situatie past. Wij zijn o.a. dealer van Toshiba, Mitsubishi, Panasonic, Hisence en Daikin.

Een professionele airco: ook voor thuis
In een kantoor, winkel of hotel is een professionele airco niet meer weg te denken. Ook thuis raakt een airco steeds meer ingeburgerd. Vooral omdat airco’s de laatste jaren veel goedkoper geworden zijn. Dit betekent dat een professionele airco voor iedereen betaalbaar is.

Kwaliteit van leven
Wist u dat een luchtzuiveringssyteem prima geschikt is om de levenskwaliteit te verbeteren? Niet alleen mensen met astma, hooikoorts of een allergie varen hier wel bij. Ook mensen die door hun ziekte aan huis of bed gekluisterd zijn, hebben er voordeel van. Een luchtreiniger zuivert immers de lucht van stof, rook, bacteriën, virussen, pollen en kookgeuren. Doet u ’s nachts geen oog dicht? Bedenk dan dat een airco ook kan zorgen voor een goede nachtrust.Laag energieverbruik
Maakt u zich zorgen over het hoge energieverbruik van een airco? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Het energieverbruik van een airco is minimaal. Als een ruimte eenmaal op temperatuur is, schakelt deze alleen nog maar in als het nodig is. Overweegt u een warmtepomp aan te schaffen? De overheid geeft subsidie op de aankoop van energiezuinige varianten.

…op het werk

 

Verlaag de temperatuur, verhoog de productiviteit
De zomer in Nederland heeft dit jaar voor oververhitte situaties op de werkvloer gezorgd. Als werkgever hebt u er baat bij als uw medewerkers, gasten, en klanten zich plezierig voelen. 38% van de Nederlandse werknemers zal hier weinig last van hebben aangezien hun werkplek is voorzien van airconditioning. Wist u dat u met een professionele airconditioner twee vliegen in één klap slaat. Een aangenaam werkklimaat verhoogt namelijk de productiviteit. En het ziekteverzuim vermindert. Bovendien kunt u dankzij een airco het hoofd koel houden tijdens zakelijke besprekingen. Dat is zonder meer een prettig vooruitzicht.

Voorkom gezondheidsklachten
Voorkomen is beter dan genezen. Soms voelen medewerkers zich lusteloos en onbehaaglijk. Deze klachten staan bekend onder de naam ‘Sick Building Syndrom’. Luchtverontreiniging is vaak de boosdoener. Doordat een ruimte te goed geïsoleerd is, is er te weinig aanvoer van frisse lucht. Vaak zijn deze klachten te verhelpen door een professionele airconditioner of een luchtbehandelingsysteem te laten installeren. Airconditioning zorgt voor een goede ventilatie en een regelmatige aanvoer van schone lucht.