Grootkeukentechniek

Jouw grootkeuken is het kloppende hart van de zaak. Benut de jarenlange ervaring en kennis van Frost Grootkeukentechniek binnen de grootkeukenbranche. We starten samen met ontwerpen van je grootkeukeninrichting en eindigen met het leveren en onderhouden van je grootkeukenapparatuur.

Elke grootkeuken is maatwerk

De kracht van je grootkeuken zit in een ontwerp waarmee je flexibel blijft voor de toekomst. Op creatieve wijze halen wij alles uit elke vierkante centimeter die je hebt, van innovatieve functies tot circulaire oplossingen. De perfecte fit met wat je als horecaondernemer of cateringmedewerker vandaag de dag zoekt.

Van advies tot installatie

Een keukeninrichting op een horecalocatie moet immers aan hele andere wensen en verwachtingen voldoen dan een keukeninrichting op een zorglocatie. Natuurlijk houden we rekening met de bouwkundige kaders en installatietechnische voorzieningen. We adviseren ook in de elektrische en waterzijdige aansluitingen, passend bij het ontwerp.

Laat ons met je meedenken

Frost Grootkeukentechniek kan u helpen met het ontwerpen, leveren en onderhouden van grootkeukeninrichting voor verschillende marktsegmenten. Daag ons uit om samen het perfect passende ontwerp te maken en je keuken binnen de planning te realiseren.