Koel- en vriescellen

Gekoelde en bevroren etenswaren of producten; die wil je goed gekoeld opbergen. Met goede koel- en vriescellen zorg je voor deze opslagruimte op maat. Met demontabele sandwichpaneelwanden, zorg je ervoor dat er aan de buitenzijden van de ruimte geen condens of vriesaanslag ontstaat.

Goed toegankelijke koel- en vriescellen

De deuren van de gemiddelde koel- en vriescel hebben een greep en aan de binnenzijde een noodopener. De deur bestel je in verschillende maten. Ook een schuifdeur of een strokengordijn is mogelijk. Wist je dat je met toepassing van een strokengrodijn ca. 40% energiebesparing realiseerd?
De vloer van je koel- en vriescel wordt afgestemd op het type gebruik. Moeten er veel zware karren overheen? Dat bepaalt de piekbelasting. Ook de bouwkundige situatie van de ondervloer is belangrijk. Anti-slip is de vloer altijd.

Een koel- en vriescel voor elke ruimte

Voor een koel- of vriescel welke is aangesloten op een aggregaat op afstand, is een goed geventileerde plek belangrijk. Voldoende ventilatie zorgt ervoor dat de warmte weg kan. Zorg er altijd voor dat servicemonteurs goed toegang hebben en voorzie een koel-vries aggregaat dat buiten staat van een degelijke ombouw. Kan het apparaat alleen binnen in een gesloten ruimte staan? Dan is een watergekoeld aggregaat een optie. Afhankelijk van de mogelijkheden bekijken we welke toepassing het beste past op jouw locatie.

Frost klimaattechniek levert koeltechnische apparaten en producten die aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Van eenvoudige ijsblokjesmachines tot koel- en vrieskasten. En van koel- en vriescellen tot maatwerk installaties voor complete ruimtes. We zijn van alle markten thuis. Met behulp van kant-en-klare isolatiepanelen kunnen wij elk ontwerp maken. Deze koel- en vriescellen zijn vrijstaand.